Möt teamet

Emelie Dahlström

Emelie Dahlström

Acceleratoransvarig - emelie.dahlstrom@sopact.org

Emelie Dahlström är en social entreprenör med en pol.magexamen från Uppsala Universitet. Som statsvetare är hon särskilt intresserad av digitaliseringens effekter på samhället ur ett demokratiperspektiv. Tillsammans med partners som Spotify, Microsoft, Sigma, Informator, Vinnova, Skolverket och Stockholm Stad har hon byggt upp den nationella organisationen Kodcentrum. Hon är också medgrundare till Sveriges första klädbibliotek Lånegarderoben. Foto: Maria Uhr

Peter Løvschall

Peter Løvschall

Programansvarig - Tjänstledig

Peter har en bakgrund som medgrundare i två teknik startups med praktisk erfarenhet av bootstrapping utan pengar, att skaffa seed- och venturefinansiering samt att göra internationell exit.

Styrkor: Bootstrapping, produktutveckling, digital prototyping, finansiering, marknadsföring och rekrytering.

Sofia Rydh

Sofia Rydh

Kommunikationansvarig - sofia.rydh@sopact.org

Sofia är ursprungligen från Trosa, en liten stad utanför Stockholm och studerar just nu kandidatprogrammet i strategisk kommunikation vid Lunds universitet. Då ingen dröm är för stor, är Sofias dröm att kunna bidra till att göra den här världen till en bättre plats. En stor del av detta kommer ifrån förståelse kring hur, när och vad som bör kommuniceras till vem – vilket är Sofias huvudfokus på SoPact.

Jan Abrahamsson

Jan Abrahamsson

Affärsutvecklare - jan.abrahamsson@sopact.org

Jan har 20 års erfarenhet från kommunikationsbranschen som strateg, VD och CD. Han har under åren varit partner i fem byråer och är väl införstådd i de utmaningar som finns i att skapa och driva ett mindre bolag. Jan har arbetat med varumärken, produkter och tjänster inom offentlig sektor, näringsliv och ideella organisationer.

Hannah Pettersson

Hannah Pettersson

Affärsutvecklare – hannah.pettersson@sopact.org

Hannah Pettersson har en social entreprenörskapsresa inom utbildningsvärlden via utveckling av den svenska matematikinnovatören Mattecentrum, samt drivande av dess expansion i Skandinavien. I Paris har hon även utvecklat och etablerat ledarskapsprogram med fokus på kvinnligt entreprenörskap och jämställdhetsarbete genom organisationen Empow’Her. Hannah har en kandidatexamen inom kvalitetsutveckling och är certifierad inom business management, hon har passion och driv för hållbara innovationer, sociala företag och utveckling av långsiktiga verksamheter.

Camilla Rapp

Camilla Rapp

Controller

Camilla Rapp är en erfaren ekonom med många år i privatbranschen innan hon gick över till den offentliga förvaltningen 2013. Kandidaten i företagsekonomi erhölls vid Kalmar universitet 1995. Därefter har många år gått som ekonom för hotell, restauranger och resebranschen. Förutom att vara en del av SoPact, är Camilla ekonom vid Psykologiska institutionen och Socialhögskolan vid Lunds universitet.